Σ.Ε.Ο.Τ.Α.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
VIDEO
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - LIVE
ΕΡΤ1 - LIVE
Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΑΡΘΡΑ
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - ΚΕ.Π.Α.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ


18/4/2013

Βασίλης Καπερνάρος : Ποιον κοροϊδεύετε κύριε Δένδια ;

 
«Ο κ. Δένδιας αντί να φροντίσει για την τήρηση της νομιμότητας , αρκείται , μετά τα εγκλήματα, να κάνει διαπιστώσεις και ευχές» αναφέρει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, για τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το τραγικό περιστατικό στη Μανωλάδα.**
 
«Κανείς δεν ήξερε γι’αυτές τις τακτικές; Ποιος κάνει ελέγχους στην περιοχή; Ποιος εκπροσωπεί την έννομη τάξη; Ποιον συνεχίζετε να κοροϊδεύετε κ.Δένδια; Οφείλετε να απολογηθείτε σε όλους τους νομοταγείς πολίτες της Ν.Μανωλάδας για τον διασυρμό τους» τονίζει ο κ. Καπερνάρος.


**
Δηλώσεις Νίκου Δένδια για την επίθεση στη Μανωλάδα
 
Ανακοίνωση για την ντροπιαστική αιματηρή επίθεση στη Μανωλάδα εναντίον αλλοδαπών εργατών εξέδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
"Στην ελληνική Δημοκρατία σήμερα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οικονομική εκμετάλλευση εκατοντάδων ή και χιλιάδων συνανθρώπων μας, όπως και η διαβίωσή τους σε απαράδεκτες συνθήκες. Πόσω μάλλον η απόπειρα δολοφονίας τους.
 
Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε την ενεργό συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομοταγών πολιτών της Ηλείας και των τοπικών φορέων.
 
Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω ότι η τήρηση του νόμου είναι όχι μόνο αυτονόητη υποχρέωση όλων μας, αλλά και αναγκαίος όρος για την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας".

Πηγή : enikos.grΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
VIDEO
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - LIVE
ΕΡΤ1 - LIVE